Detay Bilgi |
|||
Bitir.: | Krom | Türü: | Bide Musluğu |
---|---|---|---|
Garanti: | 3 yıl | Malzeme: | Pirinç |
Kulp Sayısı: | Tek Kulplu | Vana Tipi: | Seramik Vana |
Vurgulamak: | Banyo Bidet Musluk,Tek Elli Bidet Musluk |
Ürün Açıklaması
Bu Bidet Mixer Musluk, herhangi bir banyoya zarif ve modern bir dokunuş sağlamak için tasarlanmıştır.Bu bidet musluğu, banyolarını zarif ve şık bir tasarımla yükseltmek isteyenler için mükemmel.Bu bidet musluğu, herhangi bir banyoya harika bir katkı sağlayacak uzun ömürlü ve dayanıklı bir çözüm sağlamak için tasarlanmıştır.
Parametreler | Ayrıntılar |
---|---|
Valf Türü | Seramik Valf |
Malzeme | Bakır |
Garanti | 3 yıl |
Bitir. | Chrome |
Dövme Sayısı | Tek El |
Türü | Bidet Karıştırıcı Topu |
BuCoral T8273 Bidet musluk karıştırıcı musluğuÇin'den gelen bu tuvalet için mükemmel bir çözüm.Bidet muslukYüksek kaliteli malzemeden yapılmıştır.bakırbirkromTek bir sapı ve birseramik valfSu akışının kesin kontrolü için.En az sipariş miktarı50 pcs veteslimat süresi45 gündür.
Bu...Bidet musluk karıştırıcı musluğuçok yönlüdür ve çeşitli banyolara monte edilebilir. Hem modern hem de geleneksel banyolar için mükemmeldir. Ayrıca temizlenmesi ve bakımı kolaydır,Meşgul evler için harika bir seçimAyrıca banyolarına şık ve işlevsel bir ek arayanlar için de harika.
BuCoral T8273 Bidet musluk karıştırıcı musluğuBanyolarına bir dokunuş stil ve sofistikelik eklemek isteyenler için mükemmel bir seçim.Herhangi bir banyo görünümünü artırmak için emin ve su akışını kontrol etmek için güvenilir ve verimli bir yol ile sağlayacaktır.
Özel Bidet Mixer Tap hizmetimize hoş geldiniz! Aşağıdaki özelliklerle Coral T8273 de dahil olmak üzere çok çeşitli Bidet muslukları sunuyoruz:
İhtiyaçlarınız için mükemmel Bidet musluk çözümü bulmanıza yardımcı olmayı dört gözle bekliyoruz.
Biz Bidet Mixer Tap için müşterilerimize kaliteli hizmet ve teknik destek sağlamak için taahhüt ediyoruz.
Müşteri Hizmetleri temsilcilerimiz Bidet Mixer Tap'ınızın kurulumu ve bakımıyla ilgili yardım sağlayabilirler.Ayrıca nasıl kurulacağı ve bakım yapılacağı hakkında size ayrıntılı talimatlar verebiliriz.
Tap'ınızla ilgili herhangi bir sorun yaşıyorsanız, müşteri hizmetleri temsilcilerimiz sorun giderme konusunda size yardımcı olabilir.Yaşadığınız herhangi bir sorunu nasıl tespit edeceğiniz ve çözeceğiniz konusunda adım adım talimatlar verebiliriz..
Bidet Mixer musluk satın alma tarihinden itibaren iki yıl boyunca parçaları ve işgücünü kapsayan standart garantimizle kapsama altına alınmıştır.,Müşteri hizmetleri temsilcilerimiz size yardım etmek için hazır.
Mesajınız Girin